Professionel TV inspektion på hele Sjælland

TV inspektion overalt på Sjælland

- Lige fra Sorø og Roskilde til København

Problemer med kloakken?

Når kloakken begynder at volde problemer, kan det være en kilde til stor frustration og ubehag. Kloakproblemer kan resultere i alt fra lugtgener og oversvømmelser til alvorlige strukturelle skader. I sådanne tilfælde er en tv-inspektion en uundværlig løsning.

25 års erfaring i branchen

Hvorfor vælge Kajs TV-Inspektion?

Med 25 års erfaring i branchen er vi stolte af at være specialister inden for tv-inspektion. Vores ekspertise og omfattende viden kommer vores kunder til gode, uanset om de befinder sig i København, Roskilde eller Sorø. Vi har etableret os som pålidelige partnere for vores kunder og garanterer kvalitetsarbejde hver gang.

slider billede
slider billede
slider billede
slider billede

Erfarne i TV Inspektion

Hvad er en TV-inspektion?

En tv-inspektion af kloak er en teknisk procedure, hvor et specialdesignet kamera føres ned i kloaksystemet for at undersøge tilstanden af rørene og identificere eventuelle problemer. Dette kamera er forbundet til en skærm, hvilket tillader vores inspektører at se live-billeder af kloaksystemets indre.

 

Formålet med en tv-inspektion er at afsløre skjulte problemer såsom tilstopninger, brud, utætheder, fedtaflejringer eller strukturelle skader. Dette gøres ved at undersøge kloakrørene fra indersiden, hvilket eliminerer behovet for omfattende udgravninger eller ødelæggelse af ejendommens omgivelser. Under inspektionen kan vi også identificere eventuelle rotteproblemer eller fugtrelaterede problemer, som kan være skadelige for ejendommens struktur og beboernes sundhed. En tv-inspektion af kloaksystemer er en effektiv og ikke-invasiv metode til at diagnosticere og forebygge problemer, hvilket kan spare dig som ejer af ejendommen tid, penge og besvær i det lange løb.

Hvornår udføres tv-inspektion?

En tv-inspektion kan være et vigtigt redskab i forskellige scenarier, herunder ved ejendomshandler for at afsløre skjulte problemer, ved mistanke om utætheder, brud eller forstoppelser, samt ved forekomst af rotter eller fugtproblemer. Ved at identificere problemerne i tide kan du forhindre større skader og omkostninger ved store og omfattende renoveringer af kloakken eller afløbet.

 

Kloakkens tilstand

Efter en tv-inspektion udarbejder vi en detaljeret rapport om kloakkens tilstand i overensstemmelse med fastsatte standarder af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning, der fungerer som din garanti for kvalitet og nøjagtighed i vores arbejde. Rapporten fungerer også som en tilstandsrapport, der giver dig et klart billede af kloakkens helbred og eventuelle nødvendige reparationer eller vedligeholdelsesopgaver.

Tv-inspektion før huskøb

Vi anbefaler stærkt potentielle huskøbere at få foretaget en tv-inspektion af kloakken, da det kan afsløre skjulte problemer og potentielle omkostninger i fremtiden. Som husejer er man ansvarlig for vedligeholdelsen af kloaksystemet, og for at være informeret om dets tilstand, så man kan undgå ubehagelige overraskelser.

 

Særligt i ældre huse, hvor en enkelt eller to har boet i huset, og der skal flytte en børnefamilie ind, eller hvor der vil ske ændringer i brugen af kloaksystemet, vil der også være en højere risiko for skader. Derfor anbefaler vi en tv-inspektion inden man underskriver kontrakten, så begge parter er bekendte med kloakkens tilstand, og rapporten kan derfor også bruges som en del af forhandlingen om huset, så der ikke dukker sure overraskelser op, efter man har købt huset.

 

Vi anbefaler også tv-inspektion for nuværende husejere, da det er ejerens ansvar at vedligeholde kloaksystemet. Ved at få inspiceret kloakken kan man identificere potentielle problemer i tide og undgå dyre reparationer i fremtiden.

Tv-inspektion og forsikring

Hos Kajs TV Inspektion er vi godt bekendte med forsikringssager, og hvor komplicerede sådanne processer kan være. Derfor anbefaler vi altid, at du kontakter dit forsikringsselskab først, inden du ringer til os. Nogle gange kan dit forsikringsselskab have en fast samarbejdspartner, som de vil have dig til at bruge, men langt de fleste stiller ingen krav, og beder dig blot om at sætte gang i processen.

 

Når du har en forsikringssag, kommer vi og laver en tv-inspektion af dine ledninger og din kloak. Vi sender derefter vores rapport videre til vores tilknyttede kloakmester, som kommer med sin professionelle udtalelse til forsikringsselskabet om, hvad der skal laves for at fikse problemet, baseret på vores optagelser fra inspektionen.

 

Vi kan under inspektionen se, om der er noget, der giver anledning til utætheder, flaskehalse eller om der er slid eller brud på ledningen. Vi kan sørge for en slamsugning og kloakspuling af din kloak, hvis der er behov for det, men vi videregiver større kloakrenoveringsopgaver til en kloakmester.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal du bestille en TV-inspektion?

Kontakt os i dag på telefon: 59 18 33 88 eller send os en mail på: morten@kajs-tv.dk for at få mere information eller for at planlægge en tv-inspektion af din kloak. Vi står klar til at hjælpe dig med at sikre en sund og velfungerende kloak til dit hjem eller virksomhed. Vi kører på hele Sjælland, lige fra København, til Roskilde og Sorø.

 

Udover vores specialiserede tv-inspektioner tilbyder Kajs TV-Inspektion også en række andre relaterede tjenester. Vi tilbyder at udføre reparationer og vedligeholdelse af kloaksystemer baseret på resultaterne af tv-inspektionen. Vores erfarne team af teknikere og kloakarbejdere sikrer, at enhver reparation udføres professionelt og effektivt.

Læs mere om os
alt

Kontakt os for at høre mere

Vi kører over hele Sjælland, og kan være ude hos dig og give tilbud eller løse din opgave inden for kort tid.