Professionel TV inspektion på hele Sjælland

Vi udfører TV inspektion af kloakker overalt på Sjælland lige fra Sorø og Roskilde til København

Ved tv-inspektion føres et kamera ned i kloakken for at finde frem til eventuelle tilstopninger, brud eller andre skader på kloakken eller kloakrørene. TV inspektion af rørledninger er den bedste metode, når der skal spares både tid og penge. Kajs TV Inspektion er den mest naturlige samarbejdspartner, når det gælder:

 

  • Afsløring og lokalisering af utætheder, brud og forstoppelser
  • Kontrol og vurdering af rørledningers tilstand til minimering af udgifterne
  • Afsløring og mangler på nye rørledninger, så udbedringer kan ske i tide
  • Afsløring af ukendte fejl ved rørledninger i forbindelse med ejendomshandler

specialister i TV inspektion

Mange års erfaring med TV Inspektion

 

Med 25 år i branchen, kan vi kalde os specialister i TV Inspektion. Gennem mange opgaver har vi samlet den fornødne erfaring og viden som altid kommer vores kunder til gode. Vi har hjulpet mange af vores kunder med TV Inspektion lige fra byer som København til Roskilde og Sorø.

slider billede
slider billede
slider billede
slider billede

Erfarne i TV Inspektion

Vi er professionelle TV-operatører og vi bruger altid den nyeste teknologi

Hos Kajs TV Inspektion er vi specialister i TV inspektion. Vi råder over en kvalificeret og engageret medarbejderstab, der alle er certificerede operatører. De kontrolleres løbende af DTVK, som vi naturligvis er tilsluttet. Vores 8 DTVK-certificerede TV-operatører har op til 25 års erfaring i branchen og er derfor altid i stand til at løse arbejdsopgaverne til perfektion. TV-operatørerne anvender kameraer, der er udstyret fra fabrikanterne IBAK, IPEK og Pearpoint – Der kan inspicere ledninger fra Ø50 til Ø2000.

Du kan altid forvente, at vi hos Kajs TV inspektion er udstyret med den nyeste teknologi og udstyr samt nyeste fotomanual. Gennem løbende efteruddannelse sikrer vi, at vores kompetente medarbejdere altid er i stand til at udføre kvalitetsbevidst arbejde, så vi skaber den bedste løsning for dig. En god behandling, højt kvalitetsniveau og konkurrencedygtige priser er noget, vi lægger stor vægt på.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vil du vide mere om TV Inspektion?

Trænger din kloak til et eftersyn eller er du blot nysgerrig, så kan du altid ringe og få en uforpligtende snak om TV Inspektion.

 

Hvis du bor i København, Roskilde, Sorø eller et andet sted på Sjælland, så kontakt os i dag. Vi kører over hele Sjælland, og kan være ude hos dig og give tilbud eller løse din opgave inden for kort tid. Ring på +45 59 18 33 88 i dag!

Læs mere om os
alt

Kontakt os for at høre mere

Vi kører over hele Sjælland, og kan være ude hos dig og give tilbud eller løse din opgave inden for kort tid.