Digital rapportering

Kaj’s TV-Inspektion er Deres garanti for en god professionel undersøgelse.

Alle TV-vogne er udrustet med det nyeste DanDas-TV software, der er udviklet af TV-inspektionsguppen/ DTVK. DanDas-TV er udviklet således, det sikre fuld kompatibilitet af XML-formatet med GIS systemer. Dette gør også, at vore vogne vil være i stand til at generere og aflevere rapportering på stedet om ønsket. En installationspakke til gennemsyn af DanDas XML-rapporteringer, kan frit downloades her.

DANDAS-TV SYSTEMET

Altid opdateret efter den nyeste fotomanual

DanDas-Tv systemet sikre, at XML-filen til enhver tid er valid. Operatørens arbejde kan ikke afsluttes, før systemet har kontrolleret, at filerne er udfyldt korrekt. DanDas-Tv er til enhver tid, opdateret efter den nyeste fotomanual. Formålet med dette, er at sikre en ensartet beskrivelse og klassifikation af de observationer, der registreres ved TV-inspektionen. Yderligere valideres XML-filerne ved egenkontrol på kontoret, gennem systemer specielt udarbejdet til formålet. Kaj’s TV-inspektion A/S råder ydermere over flere XML konverteringsprogrammer, med rettigheder til at formatere XML formatet. Dette er en teknisk speciel opgave, I bedes derfor kontakte os såfremt I skulle ønske yderligere information herom.

Kaj’s TV-Inspektion er Deres garanti for en god professionel undersøgelse.

Som medlem af DTVK er vi underlagt en kvalitets- og garantikontrol, der sikrer at de krævede kvalitetskrav iht. branchens gældende betingelser og normer bliver opfyldt ved udførelsen af TV-inspektionsarbejde.

Se vores kontrolordning her.

alt

Kontakt os for at høre mere

Vi kører over hele Sjælland, og kan være ude hos dig og give tilbud eller løse din opgave inden for kort tid.