Lær os bedre at kende

Kaj’s TV-Inspektion A/S er et familieejet aktieselskab

Kaj’s TV-Inspektion A/S er et familieejet aktieselskab centralt beliggende på Sjælland i Sdr. Jernløse – tæt ved Holbæk – i det smukke Nordvestsjælland. Herfra har firmaet virket siden 1985, og i dag råder vi over det mest moderne udstyr til TV-inspektion af skjulte installationer. Kajs Tv Inspektion har udført højtryksspuling og slamsugning siden 2000.

 

I 2008 dannede Kaj’s Tv Inspektion A/S datterselskabet Dansk Kloakservice A/S. Dansk Kloakservice A/S varetager desuden alle opgaver inden for tømning, slamsugning, højtryksspuling og cutting. Denne kombination af udstyr, har sikret os en position som et af Danmarks førende og mest respekterede firmaer med speciale i visuel inspektion af rørledninger, brønde samt alt i kloakarbejde.

 

Ved vores store foreningsarbejde og arbejdet som pionerer indenfor de nyeste metoder og formater sikrer vi, at arbejde udført af Kaj’s TV-inspektion A/S afrapporteres i det af kunden ønskede format. F.eks. er vi reference- og superbruger af det nyeste software til TV-inspektion, DanDas-TV, hvis filformat altid sikrer fuld overensstemmelse mellem gældende fotomanual og DanDas XML-standard. Vi har vores egen IT-afdeling, som altid vil kunne hjælpe med råd og vejledning samt ved mere specielle ønsker.

slider billede

Erfarne i TV Inspektion

Vi er professionelle TV-operatører og vi bruger altid den nyeste teknologi

Vi udfører også opgaver som rodskæring og betonfræsning i kloakker i forbindelse med højtryksspuling. Med vores spulestation kan vi også spule ledninger i svært tilgængeligt terræn, såsom rørlagte åløb, markdræn, transportledninger m.m.

Ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille! Vi renser og suger alle former for brønde, tanke, kar m.m. Se nedenfor et udvalg af de services vi tilbyder. Er det du mangler ikke på listen? Så giv os et kald på 59 18 33 88, så tager vi en snak om det.

Kontakt os for at høre mere

Vi kører over hele Sjælland, og kan være ude hos dig og give tilbud eller løse din opgave inden for kort tid.