Lad os ordne dine kloakproblemer

Vi tager årligt ud til rigtig mange danskere – både indenfor det private og erhverv – som kæmper med en tilstoppet kloak. 

Der kan være flere grunde til at kloakken har brug for hjælp. Inden vi overhovedet går i gang er det vigtigt altid at finde årsagen til problemet. Hvad nogen tror en kloakspuling kan klare, er i nogle tilfælde mere en opgave for en slamsluger.

 

Det hele kommer an på, hvad problemet er. En kloakspuling kan være med til at skabe den helt rigtige gennemstrømning i kloakken, men alt efter hvor stoppet kloakken er, vil der måske være brug for en slamsugning først.

Mange års erfaring med kloakspuling i København, Roskilde og Sorø

Vi har gennem mange år hjulpet folk med deres kloakproblemer. Ví har tilbudt kloakspuling ligefra København til Roskilde og videre til Sorø. Vi kan derfor garantere et godt stykke arbejde. 

slider billede
slider billede
slider billede
slider billede

Kontakt os og hør mere om kloakspuling

Her hos Kajs Tv Inspektion har vi hjulpet private og erhverv i København, Roskilde, Sorø, Holbæk og resten af Sjælland.

Vi har hjulpet danskerne siden 2000. I 2008 oprettede vi et datterselskab ved navn Dansk Kloakservice A/S, som i dag tager sig af alle opgaver inden for kloakspuling, slamsugning og højtryksspuling – også kloakrensning, rottebekæmpelse og olieudskillere samt septiktanke.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os og hør mere om kloakspuling

Det eneste du skal gøre er at ringe på 59 18 33 88 eller sende en mail til morten@kajs-tv.dk, så finder vi hurtigst muligt en tid hvor vi kan komme og fikse din kloak. Du har også mulighed for at kontakte os via kontaktformularen i højre side. Vores kloakservice er ud over det sædvanlige. 

Læs mere om os
alt

Kontakt os for at høre mere

Vi kører over hele Sjælland, og kan være ude hos dig og give tilbud eller løse din opgave inden for kort tid.