Septiktanke

Tømmer du dine septiktanke ofte nok? Tag hånd om problemet med det samme

Det er vigtigt, at tømme en septiktank med jævne mellemrum. Der findes fagfolk som mener at septiktanke ikke behøver at blive tømt, men det er ikke rigtigt. Efter længere tids brug vil der altid samle sig slam og bakterier i bunden af tanken, som ikke forsvinder af sig selv. Jo mere slam og andet skidt der er i bunden af septiktanken, jo mindre effektiv vil den være.

 

Er laget af slam blevet tilstrækkelig stort, er der en chance for at slammet løber ud med det tynde spildevand, hvilket resulterer i at vandmiljøet og grundvandet bliver forurenet – noget som kan koste mange penge. Hvis du derimod tømmer din septiktank regelmæssigt, vil du slippe for ovenstående.

slider billede
slider billede
slider billede
slider billede

Sådan gør vi vores arbejde med septiktanke

Vi har mange års erfaring tømning af septiktanke

Når vi tømmer septiktanke, sørger vi altid for at tage slammet med til det nærmeste renseanlæg. Vi fjerner al slam i din septiktank, så tanken er så god som ny og efterlader det som sagt til renseanlægget, hvor det bliver viderebehandlet og brugt af andre i industrien. Vi anbefaler at du får tømt din septiktank mindst én gang om året.

Vi har gennem mange år udført tømning af septitanke i byer lige fra København til Roskilde og videre til Sorø. Vi har derfor den fornødne viden og praktiske erfaring om processen.

Septiktanke

Kontakt os og hør mere om septiktanke

Vi har hjulpet privatpersoner og erhvervslivet med deres kloak- og slamproblemer siden år 2000. De mange år i branchen har givet os den ekspertise der skal til for at klare selv de mest komplicerede problemer. Alle vores ansatte er veluddannede og topprofessionelle, og vi forlader aldrig en opgave, før du er 100% tilfreds.

Kontakt os
alt

Kontakt os for at høre mere

Vi kører over hele Sjælland, og kan være ude hos dig og give tilbud eller løse din opgave inden for kort tid.