højtryksspuling

Forskellen på højtryksspuling og slamsugning

Når din kloak skal renses, kan det også gøres ved hjælp af slamsugning. Forskellen på slamsugning og højtryksspuling er, at slamsugning suger alt affald og skidt ud af din kloak, samtidig med at slam groveres på en overordnet måde. Højtryksspuling derimod fjerner de mindre aflejringer af skidt i kloakrørene. Det fungerer derfor særligt godt til at få det sidste slam ud efter en slamsugning. Derfor er en kombination af de to metoder ofte den bedste løsning, hvis du vil være helt sikker på at opnå det bedste resultat.

slider billede
slider billede
slider billede

Højtryksspuling på hele Sjælland

Hvad er højtryksspuling?

Hos Kaj’s TV-Inspektion A/S har vi mange års erfaring i kloakarbejde. Vi har hjulpet kunder med rensning af deres tilstoppede kloakker siden år 2000 og ved derfor også præcis, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi arbejder altid grundigt for at give dig det bedst mulige resultat. En tilstoppet kloak kan nemlig skabe store problemer som fugtskader og rotteproblemer. Derfor gør vi altid vores bedste for at rense din kloak, så du undgår risikoen for dette.

En af måderne, hvorpå vi renser din kloak, er ved brug af højtryksspuling. Dette er en grundig rengøring af din kloak og de tilstoppede kloakrør på en effektiv og miljøvenlig måde. Med en højtryksspuling renser vi kloakken ved at spule med vand, så skidt og snavs ikke stopper afløbene til. Vi samler løbende regnvand på vores plads og anvender dette til højtryksspuling for at spare på miljøets ressourcer. På den måde vedligeholder vi din kloak uden at gå på kompromis med klimaet.

Højtryksspuling eller slamsugning

Vi finder den bedste løsning for dig

Hos Kaj’s TV-Inspektion A/S arbejder vi grundigt for at finde den bedste løsning på dit kloakproblem. Du er altid velkommen til at ringe til os for at forklare de tegn, du oplever på en tilstoppet kloak. Vi kommer derefter ud for at løse problemet med den eller de metoder, der fungerer bedst. Foruden slamsugning og højtryksspuling anvender vi også TV-inspektion for at kunne se, hvordan din kloak ser ud. Ud fra dette kan vi vurdere, hvordan vi skal gribe opgaven an. Oplever du problemer med din kloak, kan du altid kontakte os på telefonnummer 59 18 33 88 eller skriv til vores mail morten@kajs-tv.dk.

Kontakt os
alt

Kontakt os for at høre mere

Vi kører over hele Sjælland, og kan være ude hos dig og give tilbud eller løse din opgave inden for kort tid.