Tæthedsprøvning af kloak

Hvad er en tæthedsprøvning?

En tæthedsprøvning er en kontrol af tætheden af gravitationssystem.

Tæthedsprøvningens primære formål er at kontrollere tætheden i kloakledningerne og brøndene i systemet. Ved tæthedsprøvningen vil kloakledningerne blive udsat for et lufttryk, som der bliver målt på.

Er du usikker på, om der er utætheder i dit kloaksystem, anbefales en TV-inspektion sammen med tæthedsprøvningen. På den måde finder du ud af, præcis hvor den eventuelle utæthed sidder, og du får samtidig et ideelt indblik i, hvordan skaden kan afhjælpes. Det gør kort sagt processen mere effektiv.

Tæthedsprøvning af dit kloaksystem

Når du har brug for en tæthedsprøvning af dit kloaksystem

Tæthedsprøvning udføres også i brønde, i tanke samt fedt- og olieudskillere. Disse udføres med vandfyldning. Mange bygherrer stiller krav om tæthedsprøvninger ifm. eksisterende eller nyt byggeri. Her kan tæthedsprøvning sammen med TV-inspektionen bruges sammen - efter kontrollen er udført, udleverer vi en pdf med prøvedokument pr. tæthedsprøvning, som du kan bruge som dokumentation på din kloaks tæthed. Det kan også være Miljøministeriet, der kræver dokumentation på, at f.eks. din brønd eller tank er tæt samt opfylder gældende krav og altså ikke udgør nogen form for fare for grundvandet.

Når du bestiller en tæthedsprøve hos os, lover vi dialog hele vejen igennem. Vi tilbyder både dokumentation i form af billeder fra TV-inspektionen, digital indmåling, kompetent og forståelig kommunikation omkring den eventuelle skade samt udbedringsforslag og konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

Sådan fungerer en tæthedsprøve af kloakken

Tæthedsprøvningen starter altid med en vurdering af den konkrete opgave og kundens ønsker til f.eks. dokumentation. Ud fra dette indleder vi trykprøvningen, og holder kloakken ikke værdierne, vil tæthedsprøvningen suppleres af en TV-inspektion med konkrete billeder af utætheden.

Har du brug for en tæthedsprøve af kloakken, leverer vi altid et professionelt stykke arbejde. Vi har base i Regstrup på Vestsjælland, kører vi ud til hele Sjælland inkl. København. Vi er specialister inden for både TV-inspektion og tæthedsprøvning af kloakker, og vi er derfor din garant for et godt resultat.

 

Kontakt os
alt

Kontakt os for at høre mere

Vi kører over hele Sjælland, og kan være ude hos dig og give tilbud eller løse din opgave inden for kort tid.