Kloakrensning på hele Sjælland

Kloakrensning med Kajs TV-Inspektion

 

Oplever du gentagne problemer med, at din kloak eller afløb stopper til? Uanset årsagen til dine kloakproblemer, kan vi hjælpe med en effektiv kloakrensning, der sikrer, at vandet igen kan passere frit.

 Når vi hos Kajs TV-inspektion udfører kloakrensning, bruger vi specialiseret udstyr til at fjerne snavs og andre uønskede materialer grundigt fra din kloak. Vi inspicerer grundigt dine kloakrør inden en kloakrensning, for at identificere og efterfølgende løse dine kloakproblemer. På denne måde kan vi udføre en omfattende kloakrensning, når konventionelle metoder ikke længere slår til.

Hvad indebærer en kloakrensning?

Ved en kloakrensning fjerner vi blokeringer, snavs og andre forhindringer fra kloaksystemet, herunder ophobet affald, fedt, snavs, rødder, sand eller andre materialer, der kan forårsage tilstopninger eller hindre afløbet i af fungere optimalt. Vi vurderer ved hver opgave, hvilken metode der bedst egner sig til lige netop dit kloakproblem. Vores metoder inkluderer typisk én eller flere af følgende:

slider billede
slider billede
slider billede
slider billede

Vi klarer alle dine kloakproblemer

Hvornår er det nødvendigt med en kloakrensning?

Hvis du oplever gentagne tilfælde af tilstopning i dine afløb eller vedvarende lugtgener, kan det være på tide at overveje en kloakrensning. Ud over de daglige gener kan disse problemer også have en negativ indvirkning på dine rør- og kloaksystemer på længere sigt. Derfor kan det være en god idé at få udført en kloakrensning, hvis du oplever:

  • Langsomt afløb af vand
  • Gentagne tilstopninger i vask, toilet eller andre afløb
  • Generende lugt fra kloaksystemet
  • Stigning af vandstanden i brusekabinen eller håndvasken

Ingen opgaver er for store eller for små for os. Så uanset om det er køkkenvasken, toilettet eller afløbet i gulvet, som trænger til en kloakrensning, kan Kajs TV-inspektion hjælpe. Er der større opgaver såsom rensning af brønde, fjernelse af hårde aflejringer eller skæring af rødder fra kloakledninger, står vi altid også klar til at rense din kloak.

Kontakt os hvis vi skal udføre din kloakrensning

Kontakt os for en kloakrensning

Hvis du oplever problemer med din kloak, såsom lugtgener, langsomt afløb eller stigende vandstand, selv efter forsøg med almindelige husholdningsmidler, kan det være på tide med en kloakrensning. Du kan kontakte os på telefon 59 18 33 88, på mail MORTEN@KAJS-TV.DK eller rette henvendelse via vores kontaktformular.

 

Hos Kajs TV-Inspektion kører vi på HELE Sjælland, dvs. uanset om du bor i Odsherred, Sydsjælland, Nordsjælland eller København, så kommer vi gerne og hjælper med en kloakrensning.

 

Kontakt Kajs TV-inspektion og lad os finde årsagen til problemet og den bedste løsning, så dit kloaksystem igen kan fungere optimalt og du ikke behøver bekymre dig om det i lang tid fremover.

Læs mere om os
alt

Kontakt os for at høre mere

Vi kører over hele Sjælland, og kan være ude hos dig og give tilbud eller løse din opgave inden for kort tid.