Kloakrensning på Sjælland

Professionel kloakrensning i København, Roskilde og
Sorø, samt resten af Sjælland.

Mange års erfaring med kloakrensning og kloakservice, samt en stor interesse og glæde for vores arbejde, har gjort os til det store og anerkendte firma vi er den dag i dag. Du kan derfor roligt overlade din kloakrensning til os.

 

En kloakrensning er som ordet beskriver, en rensning af kloakken. Vi analyserer problemet og finder den mest optimale løsning på dit problem. En kloakrensning kan også være forebyggende, så man aldrig ender med en tilstopning af kloakken. Kloakrensning er en af vores kernekompetencer. En kloakrensning kan være nødvendig, når den fæle lugt begynder at dukke op, eller når vandet fra toilettet eller andre kilder ikke ryger i afløbet hurtig nok.

slider billede
slider billede
slider billede
slider billede

Vi klarer alle dine problemer med kloakken

Kvalitetsbevidst kloakrensning i København, Roskilde og Sorø

Vi garanterer altid kloakrensning af høj kvalitet. Dette kan vi gøre da vi gennem mange års opgaver har opbygget en stor mængde erfaring. Denne erfaring har vi fået via kloakrensning lige fra København til Roskilde og videre til Sorø.

I os får du et af de bedste kloakfirmaer på Sjælland, der glædeligt kommer ud og ordner din kloak. Vi har stor ekspertise på området, og gør altid vores arbejde grundigt ned til mindste detalje. Vi sætter en ære i at gøre vores arbejde ordentlig, så du kan trygt kontakte os, når kloakkerne skal ordnes – også hvis det handler om kloakspuling, højtryksspuling, slamsugning, olieudskillere, septiktanke eller rottebekæmpelse.

Kontakt os hvis vi skal udføre din kloakrensning

Vi tilbyder dig hurtig, billig og grundig kloakrensning.

Du kan kontakte os på telefon 59 18 33 88, på mail MORTEN@KAJS-TV.DK eller rette henvendelse via vores kontaktformular. Vi udfører kloakservice og kloakrensning i København, Sorø, Roskilde, samt resten af Sjælland.

Læs mere om os
alt

Kontakt os for at høre mere

Vi kører over hele Sjælland, og kan være ude hos dig og give tilbud eller løse din opgave inden for kort tid.