Olieudskillere

Hvad er en olieudskiller? Hvordan fungerer en olieudskiller?

Står du i en situation hvor olieudskillere er en nødvendighed, så kan du roligt ringe til os. Vi har mange års erfaring med arbejde med olieudskillere lige fra København til Roskilde og videre til Sorø og resten af Sjælland.

 

En olieskiller er et filter der sidder i dit afløb, så man undgår at få olie og andre uønskede væsker og genstande i vores afløb. Olie er noget vi ikke vil have i vores afløbssystem. Olie og andre væsker som benzin, indeholder nemlig en stor del tungnedbrydelige stoffer, som kan have miljø og sundhedsfarlige konsekvenser. Det er grunden til at man sorterer væskerne fra, så de ikke kan forsage skade på mennesker og miljøet.

 

Lige meget hvordan det er opstået, er det vigtigt at have en olieudskiller installeret, så olien ikke kan komme til at skade andre eller naturen. En olieudskiller sørger for at olien ikke følger med afløbsvandet og derved skaber problemer i renseanlægget eller afløbssystemet.

slider billede
slider billede
slider billede
slider billede

Har du brug for en olieudskiller?

Vi kan hjælpe dig med olieudskillere i København, Roskilde, Sorø og resten af Sjælland

De steder som oftest har brug for vores hjælp er tankstationer og autoværksteder, hvor olie i spildevandet er næsten umuligt at undgå. Vi har flere olieudskillere at vælge mellem, alt efter hvad dit budget kan klare og hvor stor opgaven er.

Er du i tvivl om du burde få installeret en olieudskiller? Så er du altid velkommen til en uforpligtende samtale. Gennem vores mange års erfaring med installation af olieudskillere lige fra København til Roskilde og videre til Sorø, kan vi rådgive dig professionelt, så du ved hvor du står.

Spørgsmål angående olieudskillere

Hvis du overvejer at få en Olieskillere, eller har spørgsmål til hvilket filter som vil passe bedst til din situation, så ring gerne til os.
Vi kører i København, Roskilde, Sorø og resten af Sjælland - så vi er altid i nærheden.

Det kræver derfor ikke meget for os at komme forbi og give et uforpligtende tilbud.

 

Kontakt os
alt

Kontakt os for at høre mere

Vi kører over hele Sjælland, og kan være ude hos dig og give tilbud eller løse din opgave inden for kort tid.