Rødder og aflejringer i kloakken

Rodskæring på Sjælland - lige fra København til Roskilde og Sorø

 

Har din kloak pludselig besluttet sig at give problemer med gennemløb? Hos Kajs TV-Inspektion står vi klar til at tackle selv de mest genstridige tilstoppede kloakker med vores specialiserede udstyr til rodskæring og TV-inspektioner, så din kloak igen fungerer optimalt.

Rodskæring på Sjælland

Hos Kajs TV-Inspektion ved vi, at en tilstoppet kloak ikke bare er irriterende, det kan også være en stor belastning for dit hjem eller virksomhed. Derfor tilbyder vi en unik kombination af rodskæring, kloakrensning og TV-inspektion for at sikre, at din kloak fungerer fejlfrit. Vores tilgang begynder med en grundig analyse af situationen. Vi lokaliserer problemet og træffer derefter de nødvendige foranstaltninger, hvad enten det indebærer rodskæring eller rodfræsning, så der hurtigt er gennemstrømning i kloakken igen, og blokeringerne er fjernet.

 

Professionel og komplet service

Når du vælger Kajs TV-Inspektion til din rodskæring, kan du være sikker på en professionel og fuldstændig service. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi forlader ikke stedet, før din kloak fungerer fejlfrit.
Vores medarbejdere er erfarne og veluddannede, og vi sørger altid for at efterlade din grund i god stand og tager alt affaldet med os, så du får en totalservice, hvor du ikke skal bekymre dig for hverken oprydningsarbejdet eller andre dele af processen.

Rodskæring

Hvad er rodskæring?

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor din kloak pludselig stopper til, selvom du ikke har smidt noget unormalt ned i den? Svaret kan ligge i din have. Store træer eller buske kan sprede deres rødder og rodnet ind i kloakrørene, hvilket resulterer i tilstopninger og blokeringer. Her kommer rodskæring ind i billedet. Når vi udfører en rodskæring, bruger vi specielt værktøj for at skære de indtrængende rødder væk. Ved at fjerne roden fjerner vi også problemet, og du undgår derfor ofte behovet for at grave hele haven eller kloakrørene op.


Efter den nødvendige operation følger en grundig spuling af kloakken for at sikre, at enhver rest er fjernet, og at gennemstrømningen er genoprettet. Herefter udfører vi en omhyggelig TV-inspektion for at være sikre på, at intet er blevet overset. Med denne fremgangsmåde er du som kunde fuldstændigt sikret; vi fjerner ikke kun problemet, men vi garanterer også, at ingenting får lov til at blive siddende i din kloak og skabe flere problemer.

Hvis du oplever problemer med gennemstrømningen i din kloak, kan rodskæring være løsningen.

 

Nogle af de typiske årsager til tilstopninger kan være:

  • Rødder og rodnet fra omkringliggende buske og træer, der har vokset sig fast i din kloak
  • Løse gummiringe, der skaber hindringer i kloakken
  • Fedt- eller betonaflejringer, der gradvist blokerer gennemløbet
  • Udfældninger såsom kalk, der kan danne faste aflejringer i kloaksystemet

Med rodskæring fra Kajs TV-Inspektion kan du være sikker på en effektiv løsning på dine kloakproblemer, uanset årsagen til tilstopningen.

Vil du vide mere om prisen for rodskæring?

Prisen for rodskæring kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder omfanget af blokeringen og hvor meget vi skal fjerne, for at din kloak igen fungerer, som den skal, og eventuelle ekstra ydelser, der kan være nødvendige. Vi vurderer hver enkelt sag, før vi kan komme med et tilbud på at udføre opgaven.

Hos Kajs TV-Inspektion stræber vi efter at tilbyde konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi opretholder den højeste standard for kvalitet og service. Kontakt os for en skræddersyet prisvurdering.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med rodskæring?

Hos Kajs TV-Inspektion har vi mange års erfaring med at hjælpe kunder på Sjælland, blandt andet i Sorø, Roskilde og København, og vi er klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 59 18 33 88 eller besøg vores kontaktside for at få mere information og planlægge en rodskæringsservice i dag. Ved Kajs TV-Inspektion er din kloak vores prioritet.

 

Kontakt os
alt

Kontakt os for at høre mere

Vi kører over hele Sjælland, og kan være ude hos dig og give tilbud eller løse din opgave inden for kort tid.