Rottebekæmpelse

Har du brug for rottebekæmpelse i Købenavn eller Roskilde?

De små kravl kan lave stor skade på en ejendom og hus ved længere tids varen, da de gnaver i næsten alt de kan komme i nærheden af. Husk at der findes rotter i hele Danmark, men hvis du oplever rotter på din bopæl, har du pligt til at melde problemet til kommunen.

 

Jo før man kommer i gang med en rottebekæmpelse jo bedre. Rotternes hul i kloakken skal lukkes så hurtigt som muligt, på denne måde undgår man, at rotterne når at volde for megen skade. Det er nemmere at fikse et hul i en kloak, end at skulle grave en gård op fordi kloakken er kollapset. Ring derfor hurtigst muligt, hvis du spotter rotter i eller omkring hjemmet. 

Rottebekæmpelse

Hvad siger loven om rottebekæmpelse?

Som loven siger, må man ikke selv forsøge at bekæmpe dyrene. Dette skyldes bl.a. at hvis der anvendes forkert gift, kan det fremme resistensudviklingen hos dyrene.

Hos Kajs Kloakservice står vi altid klar til at hjælpe dig af med rotterne. Vi ved præcis hvordan en kloak skal sikres så der ikke kommer rotter på besøg, er det først sket at rotten er kommet ind, ved vi også præcis hvordan den skal bekæmpes. 

Tegn på rotter

Rotter kan bedst lide at opholde sig hvor der er en stor koncentration af mennesker, altså størrer byer. Her er der nemlig massere af affald, som de kan gnaske i sig.

  • Hvis du ikke normalt kan lugte kloakken, men pludselig kan du, så kan det være et tegn på rotter. 
  • Hører pibelyde i eller omkring hjemmet.
  • Hvis i finder små stykker af affald, plast eller andre materialer, som rotterne kan have tygget i.
    Det er ofte ved affald / kælderrum disse ting sker. 
  • Rotteafføring / Rottelorte.
  • Hul i græsplænen / Sunket jord i baggårde etc.

 

De største koncentrationer af mennesker bor ofte i lejligheder, og de fleste lejligheder har kloaksystemer i baggården. Her er en af de mest typiske tegn, at der er områder i baggården hvor jorden ligesom er "kollapset", og det er ofte omkring kloakdæksler.

Hvorfor er rottebekæmpelse noget for mig?

Mange års erfaring til vores kunders fordel 

Rotterne lever bl.a. af vores madrester og befinder sig i forgreninger i kloakker, hvor der er lunt og fredeligt. Trods det, vil de gerne væk fra kloakkerne og ind i vores hjem eller matrikel. De opholder sig gerne i affald, kompost, kældre og udhuse, hvor der kan være anledning til føde. Der findes stort set ikke noget, som rotter ikke kan lide at spise. 

Vi har gennem mange år hjulpet vores kunder med rottebekæmpelse. Med vellykket rottebekæmpelse i området mellem København, Roskilde og Sorø har vi den erfaring der skal til for at levere et tilfredsstillende resultat. 

Skal vi hjælpe med din rottebekæmpelse?

Ring for rottebekæmpelse

Man kan også være uheldig at møde en rotte på badeværelset, da de kan finde vej op i gennem kloak, riste og toiletkummen. Det er derfor vigtigt at få sikret sin kloak, så de ikke kan komme igennem. Vi er eksperter i at sikre din kloak, så der ikke kommer rotter i hjemmet.

Efter succesfuld rottebekæmpelse i bl.a. København, Roskilde, Sorø, Frederikssund på Sjælland, har vi mange tilfredse kunder og står også klar til at hjælpe dig.

Ring på 59 18 33 88 eller gå til vores kontaktside.

Vi hjælper også med kloakrensningTV-inspektion og kloakspuling

 

Kontakt os
alt

Kontakt os for at høre mere

Vi kører over hele Sjælland, og kan være ude hos dig og give tilbud eller løse din opgave inden for kort tid.