TV Inspektion

Vi udfører tv inspektion af kloakker i Sorø og Roskilde, men har også opgaver i København. Derfor anser vi os som et firma der påtager os opgaver over hele Sjælland.

 

Professionel TV inspektion på hele Sjælland

TV inspektion af rørledninger er den bedste metode, når der skal spares både tid og penge. Kajs TV Inspektion er den mest naturlige samarbejdspartner, når det gælder: 

 

  • Afsløring og lokalisering af utætheder, brud og forstoppelser
  • Kontrol og vurdering af rørledningers tilstand til minimering af udgifterne
  • Afsløring og mangler på nye rørledninger, så udbedringer kan ske i tide
  • Afsløring af ukendte fejl ved rørledninger i forbindelse med ejendomshandler

Professionalle TV-operatører

Hos Kajs TV Inspektion er vi specialister i TV inspektion. Vi råder over en kvalificeret og engageret medarbejderstab, der alle er certificerede operatører. De kontrolleres løbende af DTVK, som vi naturligvis er tilsluttet. Vores 8 DTVK-certificerede TV-operatører har op til 25 års erfaring i branchen og er derfor altid i stand til at løse arbejdsopgaverne til perfektion. TV-operatørerne anvender kameraer, der er udstyret fra fabrikanterne IBAK, IPEK og Pearpoint – Der kan inspicere ledninger fra Ø50 til Ø2000.

 

Mange års erfaring med TV Inspektion

Med 25 år i branchen, kan vi kalde os specialister i TV Inspektion. Gennem mange opgaver har vi samlet den fornødne erfaring og viden som altid kommer vores kunder til gode. Vi har hjulpet mange af vores kunder med TV Inspektion lige fra byer som København til Roskilde og Sorø.

 

Den nyeste teknologi 

Du kan altid forvente, at vi hos Kajs TV inspektion er udstyret med den nyeste teknologi og udstyr samt nyeste fotomanual. Gennem løbende efteruddannelse sikrer vi, at vores kompetente medarbejdere altid er i stand til at udføre kvalitetsbevidst arbejde, så vi skaber den bedste løsning for dig. En god behandling, højt kvalitetsniveau og konkurrencedygtige priser er noget, vi lægger stor vægt på.

 

 

 

Vil du vide mere om TV Inspektion?

Trænger din kloak til et eftersyn eller er du blot nysgerrig, så kan du altid ringe og få en uforpligtende snak om TV Inspektion. 

Du er velkommen til at ringe på +45 59 18 33 88 eller skrive til morten@kajs-tv.dk

 

Vi kan klare det meste

Vi er en stor virksomhed og tilbyder mange former for services. Blandt andet kloakservicehøjtryksspulingkloakrensning, kloakspuling, olieudskillererodskæringrottebekæmpelseseptitankeslamsugning , ja faktisk alle former for kloakarbejde.

Vi kan også hjælpe med kloakspulingkloakrensningolieudskillereseptiktanke eller slamsugning.

 

TV inspektion København