Olieudskillere

 

Få renset dine afløb med olieudskillere

Olie er noget vi ikke vil have i vores afløbssystem. Olie og andre væsker som benzin, indeholder nemlig en stor del tungnedbrydelige stoffer, som kan have miljø og sundhedsfarlige konsekvenser. Det er grunden til at man sorterer væskerne fra, så de ikke kan forsage skade på mennesker og miljøet.

Lige meget hvordan det er opstået, er det vigtigt at have en olieudskiller installeret, så olien ikke kan komme til at skade andre eller naturen. En olieudskiller sørger for at olien ikke følger med afløbsvandet og derved skaber problemer i renseanlægget eller afløbssystemet.

De steder som oftest har brug for vores hjælp er tankstationer og autoværksteder, hvor olie i spildevandet er næsten umuligt at undgå. Vi har flere olieudskillere at vælge mellem, alt efter hvad dit budget kan klare og hvor stor opgaven er.

De sidste mange år har vi installeret utallige olieudskillere rundt omkring i landet. De fleste opgaver har været i København, Roskilde, Sorø, Frederikssund og andre stedet på Sjælland.

 

Kontakt os, hvis i overvejer olieudskillere

Vi har mange opgaver i Roskilde og Sorø, men også i København. Derfor siger vi at hvis du har brug for hjælp et andet sted i Danmark, skal du bare ringe til os, så finder vi sammen en løsning. Du kan kontakte os på telefon 59 18 33 88 eller henvende dig via vores kontaktformular. Vores kloakservice er fleksibel, så vi kan helt sikkert hjælpe dig med din kloak. 

Vi kan også hjælpe med kloakspulingkloakrensning, Tv-inspektionseptiktanke eller slamsugning.