Kloakrensning på hele Sjælland

Sorø, Roskilde, København, Sjælland

 

Kvalitetsbevidst kloakrensning

Kloakrensning er en af vores kernekompetencer. En kloakrensning kan være nødvendig, når den fæle lugt begynder at dukke op, eller når vandet fra toilettet eller andre kilder ikke ryger i afløbet hurtig nok. 

 

Kontakt os hvis vi skal udføre din kloakrensning

Vi tilbyder dig hurtig, billig og grundig kloakrensning.

Ringer du til os får du et af de bedste kloakfirmaer på Sjælland ud og ordne din kloak. Vi har stor ekspertise på området, og gør altid vores arbejde grundigt ned til mindste detalje. Vi sætter en ære i at gøre vores arbejde ordentlig, så du kan trygt kontakte os, når kloakkerne skal ordnes – også hvis det handler om kloakspuling, højtryksspuling, olieudskillere, septiktanke eller rottebekæmpelse.

Mange års erfaring på området, samt en stor interesse og glæde for vores arbejde, har gjort os til det store og anerkendte firma vi er den dag i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan kontakte os på telefon 59 18 33 88, på mail MORTEN@KAJS-TV.DK eller rette henvendelse via vores kontaktformular. Vi udfører kloakservice i København, Sorø, Roskilde, Frederikssund samt resten af Sjælland.