Kloakspuling

Er der problemer med kloakken? – Vi tager årligt ud til rigtig mange danskere – både indenfor det private og erhverv – som kæmper med en tilstoppet kloak og vi tager også gerne ud til dig. 

 

Lad os ordne dine kloakproblemer

Der kan være flere grunde til at kloakken har brug for hjælp. Inden vi overhovedet går i gang er det vigtigt altid at finde årsagen til problemet. Hvad nogen tror en kloakspuling kan klare, er i nogle tilfælde mere en opgave for en slamsluger.

 

Hvad er en kloakspuling?

Det hele kommer som sagt an på, hvad problemet er. En kloakspuling kan være med til at skabe den helt rigtige gennemstrømning i kloakken, men alt efter hvor stoppet kloakken er, vil der måske være brug for først at suge.

 

Mange års erfaring

Vi har gennem mange år hjulpet folk med deres kloakproblemer. Ví har tilbudt kloakspuling ligefra København til Roskilde og videre til Sorø. Vi kan derfor garantere et godt stykke arbejde. 

 

Kontakt os og hør mere om kloakspuling

Her hos Kajs Tv Inspektion har vi hjulpet private og erhverv i København, Roskilde, Sorø, Holbæk og Frederikssund på Sjælland, med deres kloakproblemer siden 2000. I 2008 oprettede vi et datterselskab ved navn Dansk Kloakservice A/S, som i dag tager sig af alle opgaver inden for kloakspuling, slamsugning og højtryksspuling – også kloakrensningrottebekæmpelse og olieudskillere samt septiktanke.

Det eneste du skal gøre er at ringe på 59 18 33 88 eller sende en mail til morten@kajs-tv.dk, så finder vi hurtigst muligt en tid hvor vi kan komme og fikse din kloak. Du har også mulighed for at kontakte os via kontaktformularen i højre side. Vores kloakservice er ud over det sædvanelige.