Rodskæring

 

Har du rod i kloakken? Så har du behov for en rodskæring

I forhold til slamsugning og kloakspuling er rodskæring en noget mere kompliceret opgave. Nogen gange er naturen for stor i forhold til de afløb vi har her i landet. Når det sker, vil du finde rødder og aflejringer i kloakken og disse kan være svære at komme af med.

Hvis dette er tilfældet med din kloak, så har du behov for en rodskæring. Dét vi gør er, at analysere situationen og herefter gå i gang med enten rodskæring eller rodfræsning, så der igen er solid gennemstrømning i kloakken.

Når først vi har lokaliseret problemet, kan vi hurtigt og smertefrit gå ind og fjerne de blokerende elementer.

 

Rodskæring i København og på Sjælland

Vi har gennem årene hjulpet mange kunder i byer som Sorø, Roskilde, Frederikssund og selvfølgelig også København. Hvis du ikke hører til på Sjælland, kan vi for det meste stadig give en hånd med. Du er mere end velkommen til at ringe til os og høre om vi kan hjælpe i dit område.

Hvis naturen tager ordentlig fat, kan kloakken også tage alvorlig skade. Det er derfor en god idé, at få kloakken inspiceret efter rødderne er blevet fjernet, så vi ved at alt er som det skal være. Med en TV inspektion bruger vi Danmarks mest avancerede kameraer til at undersøge selv de mest utilgængelige områder af din kloak.

Hvis noget er gået galt, skal vi nok finde det. Du kan læse mere om vores TV inspektion og om det udstyr vi bruger.

Du kan kontakte os på tlf. 59 18 33 88 eller gå til vores kontaktside.

Kontakt os